22 Aralık 2010 Çarşamba

Katty Perry


Katy Perry (Katheryn Elizabeth Hudson) 25 Ekim 1984 (26 yaşında)'de doğmuştur.
Birçok kişi tarafından MySpace şarkıcısı olarak nitelendirilen Katy Perry, aslında 2000'lerin başından beri müzik dünyasının içinde bulunuyor. 1.73 metre boyunda.

Gospel dinleyerek büyüyen şarkıcı, ilk olarak 2001'de Katy Hudson isimli gospel albümünü çıkarttıktan sonra müzik çalışmalarına küçük çaplı işlerle devam etti. 2004'te The Matrix isimli prodüksiyon takımına stüdyo vokalisti olarak katıldı. Bir süreliğine ünlülerin prodüktörü Glen Ballard’la birlikte çalışan sanatçı o dönemde çıkması planlanan albümü üzerinde çalışıyordu. Ballard’la birlikte kaydettiği "Simple", "The Sisterhood of the Traveling Pants" isimli 2005 tarihli filmin soundtrack'ine dahil edildi. O döneme kadar plak şirketleriyle uzun süreli anlaşmalara imza atamayan Katy, bu sefer "Simple" şarkısıyla Virgin'in ilgisini çekerek plak şirketiyle albüm anlaşması için masaya oturduktan sonra ilk solo albümünün çalışmalarına başladı.

İlk olarak internette ünlenen "UR So Gay" parçasını EP olarak piyasaya süren sanatçının Greg Wells, Dr. Luke, Butch Walker, Max Martin ve Cathy Dennis’le birlikte çalıştığı One of the Boys albümü 17 Haziran 2008'de piyasaya sunuldu. Albümün ilk single'ı "I Kissed a Girl" parçasına seçildi. iTunes listesinde zirveye tırmanan şarkının klibi de internette en fazla izlenen videolar arasında yer aldı. 2010 yılında çıkardığı California Gurls adlı teklisi birçok ülkede zirveye oturdu. Çıkaracağı albümle aynı adı taşıyan Teenage Dream adlı şarkı 2. single olarak seçildi. Albüm ilk olarak 24 Ağustos 2010'da Amerika, Kanada ve Meksika'da 30 Ağustos 2010'da ise tüm dünyada yayımlandı.

21 Aralık 2010 Salı

Ünlülerle Rapörtaj;Taylor Lautner =) /Aşkımm/


İkinci filmde, nerdeyse Jacob rolünde oynayamama ihtimalin varmış.Doğru mu?
Bu rolü, ikinci filmde devam ettirecek fiziğimin olmadığı söylentisi vardı; ama Jacob olmaktan vazgeçmeye niyetim yoktu.İlk filmin çekimleri biter bitmez, çok sert bir rejime başladım ve kas oranımı arttırdım.Nerdeyse haftanın her günü vücut çalışıyordum.Kolay olmadı, ama sonuç olarak ben bile kendimi tanıyamadım.Vücudumu benim kadar siz de beğeniyorsunuzdur, umarım.

Bize Jacob hakkında neler diyebilirsin?
Jacob çok sempatik, sadık ve cesur bir genç adam.Aslında herkesin kendini özdeşleştirebileceği, normal bir hayatı var.Jacob, hem vampir olduğu hem de Bella ikisi arasında karar vermek zorunda kaldığı için Edward’dan hiç hoşlanmıyor.Edward onu terk ettiği için Bella’yı yıkılmış görmek Jacob’u çok üzüyor.Bella’yı yeniden hayata döndürebilmek için elinden geleni yapıyor.Bella, kesinlikle Jacob’ı seçmeli .

Kızmayacağına göre, sana hala Taylor Swift ile beraber olup olmadığını sorabiliriz…
Beni fena köşeye kıstırdınız. Taylor, çok iyi anlaştığım, güzel bir bayan.Birbirimize deli gibi aşık olsak, sevinmekten öte havalarda uçardım.Bunun doğru olup olmadığına yanıt vermeyeceğim.Böylece dedikodularla daha çok eğlenebilirim.

Sana aşık olduğunu itiraf eden ünlüler var, biliyor muydun?(Sır verelim, Leona Lewis gibi)
Benden hoşlananlara çok teşekkür ederim; ama bu, iyi hissettirdiği kadar da rahatsız edici. Çünkü ben, işimi bir erkek sembolü olmak veya buna benzer sıfatlar kazanmak için yapmıyorum. Fiziğim ve rolüm yüzünden değil, kişiliğim ve yeteneğimle beğenilmeyi tercih ederim.

Hayranlarınla buluşmaların nasıl geçiyor?
Her seferinde hayranların nezaketi ve işimize duydukları sevgiyle şaşkına dönüyorum.Ben ve ekibimiz, bizi seven ve destekleyen insanlar sayesinde gerçek bir rüyada gibiyiz.

Seni en çok kızdıran soru nedir?
Düşüneyim.Hımmm…Hayranlarımın benden kurtadam sesleri çıkarmamı istediğinde, sinirleniyorum.Bunu gerçekten birçoğu istedi ve yapmayı sevmiyorum.Kurtadamı oynadığımı biliyorum, ama lütfen benden bir daha bunu istemeyin ve filmlerle yetinin.



Çok şeker =)

Robert Pattinson


Robert bir zamanlar mankenlik yapmış ve henüz 24 yaşındaymış !!! 13 Mayıs 1986'da
İngiltere'de doğmuş ... Bana göre bu çocuk o kadar tatlı deqil ama tatlı olduğu fotoğraflar da var =)

Çok şekerler !!




Ben bunları internette buldum. =) Çok şekerler ......

20 Aralık 2010 Pazartesi

Gossip Girl Resimleri :)



LaDy Gaga


Vay bu kadın bana göre çok tuhaf =) Ama çokkk tatlı :)
Lady Gaga (d. Stefani Joanne Angelina Germanotta, 28 Mart 1986), ABD'li şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen. Sahnelere New York'taki Lower East Side'ın rock müzik sahnesinde yer alarak başlayan sanatçı, daha sonraları 2007'de Interscope'un bir alt şirketi olan Streamline Records ile anlaştı. Buradaki ilk döneminde bazı sanatçı arkadaşları için söz yazan Gaga, bir süre sonra Akon'ın ilgisini çekti. Gaga'nın müzikal ve vokal yeteneğini beğenen Akon, onu yeni kurduğu Kon Live Distribution'a kattı.

Sanatçının ilk albümü olan The Fame, 19 Ağustos 2008 tarihinde yayımlandı. Albüm, elde ettiği olumlu eleştirilerin yanında Kanada, Avusturya, Almanya, İrlanda ve Amerikan elektronik albüm listelerinin bir numarasına kadar yükseldi. Albümden yayımlanan ve her ikisi de RedOne ile beraber yazılıp bestelenen ilk iki tekli "Just Dance" ve "Poker Face", uluslararası bir başarı elde ederek başta Amerikan müzik listesi olmak üzere birçok ülkede bir numaraya yükseldi. Albüm daha sonraları altı kez Grammy Ödülü'ne aday gösterildi ve bu adaylıklardan "En İyi Elektronik/Dans Albümü" ve "En İyi Dans Kaydı" ödüllerini kazandı. New Kids on the Block ve Pussycat Dolls gruplarının konser turnelerinde açılış sanatçısı olarak konserler veren sanatçı, 2009'un başında The Fame Ball Tour adındaki kendi turnesini başlattı. 2009'un dördüncü çeyreğine gelindiğinde Gaga, ikinci stüdyo albümü The Fame Monster'ı yayımladı. İlk teklisi "Bad Romance" ile beraber uluslararası çapta başarılar elde eden albümün başarısı sayesinde Lady Gaga, The Monster Ball Tour adlı ikinci turnesini başlattı.

Lady Gaga, David Bowie ve Freddie Mercury gibi glam rock müzisyenleri ile Madonna ve Michael Jackson gibi pop müzik sanatçılarından etkilendiğini belirtti. Bunun yanında modanın, sanatçının söz yazarlığı ve performansları üzerinde büyük bir etkisi olduğu bilinmektedir. Lady Gaga'nın Mayıs 2010'a kadar dünya çapında 15 milyondan fazla albüm satışı ve 40 milyondan fazla tekli satışı bulunmaktadır. Haziran 2010'da yayımlanan Forbes dergisine göre dünyadaki en güçlü ve etkili 100 ünlü arasında gösterilen Gaga, ayrıca Twitter'da beş milyonu, Facebook'ta yirmi milyonu aşan takipçi sayısıyla, yaşayan insanlar içinde bu sosyal ağlarda en çok izleyicisi olan kullanıcı oldu.

Ünlüler Hakkında Haberler Konuğumuz;Taylor Momsen


Evet Taylor Momsen'ı herkez Gossip Girl'den tanıdı.
Taylor Momsen:
26 Temmuz 1993’te Collette ve Michael Momsen’in ilk çocukları olarak St. Louis, Missouri’de doğdu. Küçük kardeşi Sloane Momsen de kendisi gibi genç bir aktristir. Profosyenel olarak oyunculuğa 3 yaşında ulusal bir tanıtım olan Shake ‘N’ Bake ile başladı. Ardından “The Prophet’s Game”de bir rol aldı. 2000 yılında “How the Grinch Stole Christmas”daki Cindy Lou Who rolünü aldı.

2 sene sonra ise 2 projede birden gözüktü: ‘Gretel’ rolünü oynadığı “Hansel & Gretel” ve başkanın kızı ‘Alexandra’ rolünü oynadığı “Spy Kids 2: Island of Lost Dreams” Ardından, Taylor’ın kariyeri hiçbir zaman yayınlanmayan WB dizisi “Missconceptions”da oynayana kadar 3 yıl boyuncaya kadar durakladı. 2002 ‘de ise “School’s Out! Christmas” topluluğu için Myra & Camile Wnibush ile birlikte ‘Rudolph the Red – Nosed Reindeer” şarkısını seslendirdi.

2006’da “Doupting Thomas and Saving Shiloh” ve Walt Disney yapımı olan “Underdog” filmlerinde oynadı. 19 Eylül 2007’den beri ise Gossip Girl’de "Jenny" rolüyle oyunculuk hayatına devam etmektedir.

Aynı zamanda Taylor Momsen kendi kurduğu The Preety Reckless adlı grubun da solistliğini üstlenmektedir. Grubun diğer üyeleri Ben Phillips(lead gitar, back vokal), Mark Damon(bas) and Jamie Perkins(davul)'dir The Pretty Reckless'in çıkışını resmi olarak ilk singleları olan olan “Make me wanna die” şarkısıyla öğrenilmişdir.Grubun bu şarkısı ayrıca Kick Ass filmininde sountrackinde yer bulmuşdur. Grup son olarak “light Me Up“ adı adında çıkardıkları albüm ile konuşulmaktadır. Taylor bu alümden "Make Me Wanna Die","Miss Nothing","Just Tonight" gibi şarkılara klip çekmiştir ve çektiği kliplerdeki gerek kostümleri gerek tavırlarıyla şimdiden Amerikanın belalı kızı olarak anılmaya başlanmıştır.
Bana göre bu kız 20 yaşında gözüküyor ama 17 yaşındaymış . :0

Ünlüler Hakkında Haberler :)


Taylor Momsen'in ikinci adının Michal olduğunu biliyor muydunuz? Ben duyunca çok şaşırdım doğrusu :))

Fotoğraflar :)


Evet resimler nasıl sizce yorumları bekliyorum :)