21 Aralık 2010 Salı

Ünlülerle Rapörtaj;Taylor Lautner =) /Aşkımm/


İkinci filmde, nerdeyse Jacob rolünde oynayamama ihtimalin varmış.Doğru mu?
Bu rolü, ikinci filmde devam ettirecek fiziğimin olmadığı söylentisi vardı; ama Jacob olmaktan vazgeçmeye niyetim yoktu.İlk filmin çekimleri biter bitmez, çok sert bir rejime başladım ve kas oranımı arttırdım.Nerdeyse haftanın her günü vücut çalışıyordum.Kolay olmadı, ama sonuç olarak ben bile kendimi tanıyamadım.Vücudumu benim kadar siz de beğeniyorsunuzdur, umarım.

Bize Jacob hakkında neler diyebilirsin?
Jacob çok sempatik, sadık ve cesur bir genç adam.Aslında herkesin kendini özdeşleştirebileceği, normal bir hayatı var.Jacob, hem vampir olduğu hem de Bella ikisi arasında karar vermek zorunda kaldığı için Edward’dan hiç hoşlanmıyor.Edward onu terk ettiği için Bella’yı yıkılmış görmek Jacob’u çok üzüyor.Bella’yı yeniden hayata döndürebilmek için elinden geleni yapıyor.Bella, kesinlikle Jacob’ı seçmeli .

Kızmayacağına göre, sana hala Taylor Swift ile beraber olup olmadığını sorabiliriz…
Beni fena köşeye kıstırdınız. Taylor, çok iyi anlaştığım, güzel bir bayan.Birbirimize deli gibi aşık olsak, sevinmekten öte havalarda uçardım.Bunun doğru olup olmadığına yanıt vermeyeceğim.Böylece dedikodularla daha çok eğlenebilirim.

Sana aşık olduğunu itiraf eden ünlüler var, biliyor muydun?(Sır verelim, Leona Lewis gibi)
Benden hoşlananlara çok teşekkür ederim; ama bu, iyi hissettirdiği kadar da rahatsız edici. Çünkü ben, işimi bir erkek sembolü olmak veya buna benzer sıfatlar kazanmak için yapmıyorum. Fiziğim ve rolüm yüzünden değil, kişiliğim ve yeteneğimle beğenilmeyi tercih ederim.

Hayranlarınla buluşmaların nasıl geçiyor?
Her seferinde hayranların nezaketi ve işimize duydukları sevgiyle şaşkına dönüyorum.Ben ve ekibimiz, bizi seven ve destekleyen insanlar sayesinde gerçek bir rüyada gibiyiz.

Seni en çok kızdıran soru nedir?
Düşüneyim.Hımmm…Hayranlarımın benden kurtadam sesleri çıkarmamı istediğinde, sinirleniyorum.Bunu gerçekten birçoğu istedi ve yapmayı sevmiyorum.Kurtadamı oynadığımı biliyorum, ama lütfen benden bir daha bunu istemeyin ve filmlerle yetinin.



Çok şeker =)

1 yorum:

  1. Süper paylaşımlarr !! :) Ben stardoll.com'dan irems192:) Salla partiyi falan çok güze siten var tebrik ederim

    YanıtlaSil